Vem kan se mina kamerabilder från larmkameran?

Rörelsedetektorn med kamera är en larmprodukt, och bilderna som kameran tar vid ett larm sänds till Larmcentralen. Bilderna används för att larmpersonalen ska kunna bedöma situationen i ditt hem, t.ex bekräfta en brand. Larmoperatörerna kan bara se kamerabilderna vid en händelse av larm, alltså inbrottslarm, brandlarm eller kontaktlarm. Fr.om den senaste uppdateringen av Kloka hemmet-appen… Fortsätt läsa Vem kan se mina kamerabilder från larmkameran?

Kan jag få hjälp att installera en smartplug?

Själva installationen kan du som kund göra själv genom vår app. Du får där tydliga steg för steg anvisningar. Självklart har vi full support och garanti för alla produkter som är köpta av oss, så får du problem, hör av dig till vår support.

Min Z-wave produkt fungerar inte?

Beror oftast på: Enheten är för långt ifrån centralapparaten. Testa att optimera nätverket i appen (Meny > Inställningar > Verktyg > Optimera nätverk) eller flytta enheten närmare centralapparaten. Enheten är inte inlärd/saknar strömförsörjning/batteri. Säkerställ strömförsörjning eller batteri, testa sedan att återställa och lär in igen. Enheten är trasig Enheten är inte kompatibel med vårt system.

Vad händer med larmet vid strömavbrott?

Centralapparaten har ett backup-batteri som ska kunna driva larmet i 24h. Det sitter även en GSM-modul med ett SIM-kort i centralapparaten så skulle internetanslutningen försvinna så går enheten över på GSM och fortsätter sända information som ger dig ett heltäckande larmsystem. Tänk dock på att sker detta så fungerar inte t.ex HD-kameror eller z-wave enheter.

Vad är en HD Kamera?

En HD-kamera kan övervaka ditt hem och du kan se bilderna från kameran när du vill, även live. Du kan även här skapa recept där kameran kan ta bilder vid givna händelser. Tänk på att en HD-kamera inte är en larmprodukt och det är alltid och enbart kunden som ser bilderna från kameran. Det finns… Fortsätt läsa Vad är en HD Kamera?