Om larmcentralen

Vi har funnits sedan 2008

Länsförsäkringar Larmcentral startades av Länsförsäkringar under våren 2008 som ett naturligt steg i ett redan etablerat trygghetskoncept. Med moderna larmtjänster skapar vi ett bra och tryggt skydd mot inbrott och brand. Tillsammans med Länsförsäkringar kan vi erbjuda helhetslösningar som är unika i vår bransch, från att spara, försäkra, låna och skydda till fastighetsförmedling.

Lokal närvaro viktig

Länsförsäkringar, vår ägare, ägs i sin tur av kunderna. Idén är enkel, ju fler som väljer Länsförsäkringar som försäkringsbolag, desto fler kan bidra om något händer. Den lokala närvaron är viktig även för oss på Länsförsäkringar Larmcentral. Det gör det enklare att ge snabb och bra service. Vi samarbetar med lokala väktare och lokala installatörer. Alla våra samarbetspartners är självklart auktoriserade.

Vi har nöjda kunder

På frågan om hur nöjda våra kunder är med vårt villalarm fick vi 5,98 av 7 möjliga poäng.

Helhet, omtanke och närhet

Länsförsäkringar har anor som går tillbaka till 1841 då det första länsbolaget grundades. Genom att Länsförsäkringars 23 länsbolag runt om i landet är medlemmar i Länsförsäkringsgruppen har vi skaffat oss det stora bolagets styrka samtidigt som vi kan vara personliga och lokala. Helhet, omtanke och närhet är våra honnörsord.

Stort samhällsengagemang

Länsförsäkringar har ett stort engagemang i allt från barn och ungdomars framtid till ökad trafiksäkerhet och färre bostadsinbrott. Är du inte delägare i Länsförsäkringar, men vill bli? Läs mer hos Länsförsäkringar.