Vi har funnits sedan 2008

Länsförsäkringar Larmcentral startades av Länsförsäkringar under våren 2008 som ett naturligt steg i ett redan etablerat trygghetskoncept. Med moderna larmtjänster skapar vi ett bra och tryggt skydd mot inbrott och brand.

Tillsammans med Länsförsäkringar kan vi erbjuda helhetslösningar som är unika i vår bransch, från att spara, försäkra, låna och skydda till fastighetsförmedling.

Lokal närvaro viktig

Länsförsäkringar, vår ägare, ägs i sin tur av kunderna. Idén är enkel, ju fler som väljer Länsförsäkringar som försäkringsbolag, desto fler kan bidra om något händer.

Den lokala närvaron är viktig även för oss på Länsförsäkringar Larmcentral. Det gör det enklare att ge snabb och bra service. Vi samarbetar med lokala väktare och lokala installatörer. Alla våra samarbetspartners är självklart auktoriserade.

10 skäl att välja Älvsborgs Larmcentral

1. Bekväm helhetslösning av hemlarm

Länsförsäkringar Larmcentrals trygghetskoncept innehåller anpassade larmpaket kompletta med tillbehör för att tillfredsställa alla dina behov av ett säkert hemlarm. Vi hjälper till med projektering, installation och underhåll av larmet.

Resultatet blir en komplett larmtjänst som fungerar dygnet runt, året om. Dessutom får du tillgång till allt det Länsförsäkringar erbjuder i form av skadeförebyggande åtgärder och snabb skadehantering.

2. Professionell installation

Hos oss får du kostnadsfri rådgivning och installation utförd av en auktoriserad installatör. Våra lokala installatörer är experter på hur de ska anpassa ditt larm så att det är optimerat för just ditt hem. Allt du betalar för är dina larmprodukter och din månadsavgift. Efter din bokning av hemlarm kommer installatören hem till dig för en genomgång av fastigheten. Om något behöver kompletteras, eller är överflödigt, justeras detta direkt i ditt avtal. Eftersom detta sker på plats hemma hos dig har du möjlighet att vara med för att få en full förståelse för vilka produkter som rekommenderas och installeras.

3. Utan dolda kostnader

Du får ett fast pris på månadsabonnemanget (larmtjänsten), oavsett storlek på larmsystemet . Har du ett stort hus och behöver flera enheter betalar du för den faktiska produkten, och om du har ett mindre hem blir kostnaden såklart lägre i inköp (då du har färre produkter).

4. Certifierade produkter som DU äger

För oss på Länsförsäkringar Larmcentral är kvalitet ett nyckelord. Därför har vi valt att använda produkter som är godkända enligt SSF larmklass R. Hos oss är det du som äger dina produkter.

5. Garanti

Naturligtvis har du Länsförsäkringar Larmcentrals garanti på dina produkter du köper från oss. För oss är det viktigt att larmet och produkterna fungerar bekymmersfritt så att du kan känna dig trygg.

6. Service och support, dygnet runt

Service och support ingår kostnadsfritt under hela avtalstiden på samtliga produkter i larmsystemet som du har köpt av oss. Det är bara att slå numret till oss på Länsförsäkringar Larmcentral, vi finns tillgängliga dygnet runt, året om.

7. Egen larmcentral

Med ett av våra larmpaket, uppkopplat till vår egen larmcentral, minskar du risken för inbrott och brand. Att det är vår egen larmcentral innebär att du får en trygg och säker lösning med en pålitlig och tillgänglig partner. Hos oss vet du att det som lovas i första samtalet är det som levereras år efter år. Kanske är det t.om samma person som ringer dig när larmet går som hjälpte dig med köpet av ditt larmsystem.

8. Fria utryckningar av auktoriserade väktare

Larmutryckningar görs av Länsförsäkringar Larmcentrals samarbetspartners som är auktoriserade och lokala väktarbolag. Vid ett larm gör väktaren en kontroll av fastigheten och åtgärdar eventuella skador provisoriskt samt lämnar en rapport. Vid behov kontaktas även du av Länsförsäkringar Larmcentral. Om det är ett konstaterat inbrott eller en brand kontaktar väktaren polisen eller räddningstjänsten. Fria utryckningar ingår i ditt abonnemang hos Länsförsäkringar Larmcentral.

9. Trygg samarbetspartner

Vår ägare är Länsförsäkringar, med anor från 1841, ett lokalt och kundägt bolag. Den lokala närvaron är viktig även för oss på Länsförsäkringar Larmcentral. Det gör det enklare för oss att ge snabb och bra service.

10. Sänkt försäkringspremie

Vårt mål är att förebygga skador och skapa trygghet. Därför belönar vi dem som är förutseende. Med ett godkänt larm från oss på Länsförsäkringar Larmcentral sänker du dina försäkringspremier om du är kund hos Länsförsäkringar (om ditt boende är försäkrat hos ett annat försäkringsbolag, kontakta dom för att få reda på vad som gäller för just deras försäkringspremie).

Stort samhällsengagemang

Länsförsäkringar har ett stort engagemang i allt från barn och ungdomars framtid till ökad trafiksäkerhet och färre bostadsinbrott.

Är du inte delägare i Länsförsäkringar, men vill bli? Läs mer hos Länsförsäkringar.

Vi har nöjda kunder

På frågan om hur nöjda våra kunder är med vårt villalarm fick vi 5,98 av 7 möjliga poäng.

Helhet, omtanke och närhet

Länsförsäkringar har anor som går tillbaka till 1841 då det första länsbolaget grundades.

Genom att Länsförsäkringars 23 länsbolag runt om i landet är medlemmar i Länsförsäkringsgruppen har vi skaffat oss det stora bolagets styrka samtidigt som vi kan vara personliga och lokala. Helhet, omtanke och närhet är våra honnörsord.