Varför ska jag hemlarm?

Många som hör hemlarm tänker på inbrott. Men för oss är inbrottsskyddet bara en del av vårt larmpaket. De vanligaste, och kostsammaste, försäkringsskadorna i ett hem idag är brand.- och vattenskador. Därför erbjuder vi ett larm med stabila brandvarnare direktkopplade till vår larmcentral och alla vår larmpaket innehåller en vattendetektor. Med dessa två produkter är det alltid någon som är där om olyckan är framme. När man ser helheten i vårt erbjudande, stabila produkter, egen larmcentral öppet dygnet runt och fria väktarutryckningar, då ser du helheten och den starka fördelen med vårt larm.

Ponera att det läcker vatten i köket när du är på semester. Larmdetektorn larmar vår Larmcentral. Via bilderna från larmkameran kan vi se att det läcker. Vi sänder ut en väktare till dig, som kan gå in i ditt hem och slå av huvudledningen för vatten. Väktaren torkar sedan upp det värsta av det blöta, och ditt hem har skyddats från att ha varit risk till en stor vattenskada, till att bli en helt kostnadsfri utryckning.

Kombinera ditt larmpaket med smarta produkter, så kan du t.ex låsa upp dörren från semestern för att släppa in kattvakten. Och är du osäker kan en HD-kamera filma så att du alltid ser vem som går in genom dörren. Du kan skapa smarta recept som automatiskt slår på kaffebryggaren varje morgon. Eller automatiskt slår av kaffebryggaren, så att du aldrig behöver fundera på om du mindes att göra det.

Du får tryggheten i ett stabilt och säkert larmpaket, tillsammans med alla de smarta funktionerna ett automatiserat hem kan erbjuda idag. Det kallar vi för ett Klokt Hem.

Kategorier Generellt om larm