Grattis till ett bra val!

Din bokning är nu bekräftad.

Att tänka på inför installationen:

  • Installationen tar ungefär 2-3 timmar så avsätt tid till detta. Du behöver vara på plats.
  • Vid din beställning har du redan fått ett uppskattat pris på ditt nya hemlarm. Vid installation går du och installatören tillsammans igenom ditt hem så att larmet anpassas just för dig och dina behov. Du har möjlighet att lägga till eller ta bort produkter till samma pris.
  • I ditt larm ingår nyckelhantering, om du så önskar.  I sådana fall är det bra om du har en nyckel redo. Denna ska lämnas till installatören som ombesörjer att den kommer till vaktbolaget.
  • Varje användare av larmet ska ha personliga koder för både av- och pålarmning (4 siffror) samt personkod (6 siffror). Personkoden används vid kontakt med larmcentralen.
  • Du har i ditt sms fått koden för dig som är första användare. Förbered så att du har listan med samtliga behöriga klar när installatören kommer. Varje kod behöver vara unik, två personer i hushållet kan inte ha samma kod.

Ladda ner app LFlarm

Många uppskattar att styra sitt larm via appen LFlarm. Du kan redan nu ladda ner den från Google Play eller Appstore. Observera att du kan inte logga in i appen förrän efter att ditt larm är driftsatt, alltså installerat och aktiverat.

Frågor?

Välkommen att kontakta oss på kundtjänst.