Hemlarm Halland

Kloka hemlarm till dig i Halland

Kloka Hemmet – Unika larmlösningar för Länsförsäkringar Hallands kunder

Larmcentralen och Länsförsäkringar Halland erbjuder tillsammans ett av Sveriges modernaste hemlarm. Med det får ett brett skydd mot inbrott, brand- och vattenskador och samtidigt tillgång till hela den breda marknaden av smarta produkter. Du kan ansluta och styra i ditt hem digitala dörrlås, röststyrning som Google Home, styra apparatur och ljus med smarta pluggar och övervaka ditt hem direkt med HD-kameror. De smarta produkterna är obundna till återförsäljare, många kan du köpa till ett riktigt bra pris direkt av Larmcentralen eller från den butik du själv väljer.

Det är enkelt och smidigt att överblicka de olika paketen och ditt hemlarm anpassas utav vår kunniga installatör så att det blir en perfekt matchning mot ditt hem.

Kloka Hemmet paket

Förmåner för dig som är kund hos Länsförsäkringar Halland och tecknar skaffar hemlarm hos Larmcentralen

Guldkund – helhet som lönar sig!

Vissa säger att man inte ska lägga alla ägg i samma korg. Hos oss på Länsförsäkringar Halland är det precis tvärtom. När du samlar dina bank- och försäkringsaffärer hos oss blir du Guldkund och får flera fördelar. Och ju mer du samlar hos oss, desto mer kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Du får

 • 1 500 kronor i rabatt vid installation av vårt larm
 • 20 procent rabatt på hushållets privata försäkringar
 • Kreditkort utan avgift (Värde 195 kronor per år)
 • Personlig trygghetsplan – årlig rådgivning inom privatekonomi, bostadssituation och försäkringsbehov

Du är Guldkund om du har boendeförsäkring, ett aktivt lönekonto samt eget regelbundet sparande på minst 500 kronor per månad eller ett långsiktigt sparande på minst 200 000 kronor.

Läs mer om detaljerna direkt på Länsförsäkringar Hallands sida.

Hemlarm info om rabatt från Länsförsäkringar Guldkund

Ange rabattkod GULDKUND om du beställer ditt larm direkt här på hemsidan!

Kloka hemmet – Smarta larmlösningar för hela Halland

Varför ska man ha larm?

“Varför ska jag köpa ett hemlarm? Det är så sällan inbrott här ändå och väktarna är ju ändå inte på plats innan tjuven är borta!”

Det här är tyvärr något vi hör alldeles för ofta. Många tänker ”inbrott” när man säger hemlarm. Historiskt sätt har det varit så, många leverantörer har lagt stor fokus på inbrott och brottsstatistik och kanske även använt sig av skrämselreklam (“Inbrotten ökar i område XYZ!“). Det stämmer att väktare sällan är på plats innan tjuven är borta, men larmet är inte till för att fånga brottslingar, utan för din trygghet.

När vi berättar om vårt larm vill vi lyfta fler sidor av varför det är tryggt, smart och inte minst klokt att investera i ett hemlarm.

Brand

 • Vid brand kan vi sända ut räddningstjänst till dig
 • Väktare kan röja upp det värsta efter en brand
 • Om du har din hemförsäkring hos Länsförsäkringar kan vi direkt upprätta en skadeanmälan, så att ärendet påbörjas direkt.

Inbrott

 • Vid inbrott kan väktare säkerställa att ingen är kvar i bostaden.
 • Väktare kan sopa upp glassplitter och täcka för till exempel krossat fönster så att det inte regnar in
 • Om du har din hemförsäkring hos Länsförsäkringar kan vi direkt upprätta en skadeanmälan, så att ärendet påbörjas direkt.
 • I samråd med dig kan vi vid behov till exempel tillkalla låssmed om det är din ytterdörr som fått åverkan vid inbrottet, så att ditt hem är tryggat igen

Vatten

 • Vid vattenläckage kan väktare stänga av huvudvattenledningen
 • Väktaren kan även torka upp vatten så att inte bostaden skadas ytterligare
 • Om du har din hemförsäkring hos Länsförsäkringar kan vi direkt upprätta en skadeanmälan, så att ärendet påbörjas direkt.

Kontaktlarm / Personlarm / Skalskydd

Med ett hemlarm har du alltid tillgång till kontaktlarm. Det betyder att du med några få knapptryckningar kan larma för att få en väktare skickad hem till dig.

Med skalskydd kan du röra dig fritt i hemmet, samtidigt som larmet aktivt ligger som ett skal runt bostaden – ingen kan alltså komma in utan att larmet går.