Uppgradera till Kloka Hemmet

Uppgraderingserbjudande

Om du är befintlig kund hos oss kan du uppgradera* ditt larm till Kloka Hemmet.  Du kan använda dina gamla larmenheter i ditt nya hemlarm och därmed få en lägre kostnad än om du köper ett helt nytt hemlarm.

Erbjudandet gäller dig som har vårt Visonic-larm och inte längre har bindningstid. Erbjudandet gäller inte äldre larmsystem. Om du har bindningstid kvarläs vidare längre ner på denna sida för villkoren som gäller för dig. 

I uppgraderingserbjudandet ingår: 

1 Centralenhet  1 Nyckelhantering  2 Nexa Smartplug

1 Vattendetektor   Installation

+ alla larmenheter du redan har på plats hemma

När du väljer att binda dig och fortsätta vara kund hos oss i minst 48 månader betalar du 1999 kr för uppgraderingspaketet.

Klicka här  om du vill komplettera din uppgradering med smarta produkter eller här om du vill beställa direkt.

OBS! Bostaden måste ha internet och tillgång till router.  Om detta saknas kan du tyvärr i nuläget inte uppgradera till Kloka Hemmet.

* Uppgraderingserbjudande till dig med bindningstid kvar

Självklart kan du uppgradera till Kloka Hemmet även om du har bindningstid kvar på ditt Visonic-larm. Om du har bindningstidkvar så adderas den till den nya.

Till exempel:

Robin har 10 månader kvar på sitt nuvarande abonnemang och uppgraderar till Kloka Hemmet. Den nya månadskostnad blir 389 kr/mån och bindningstiden är (48 + 10 =) 58  månader. 

Känner du dig osäker? Hör av dig till oss så kan vi tillsammans gå igenom priset för dig att uppgradera!