Uppgradera till Kloka Hemmet

Uppgraderingserbjudande

Om du är befintlig kund hos oss kan du uppgradera* ditt larm till Kloka Hemmet.  Du kan använda dina gamla larmenheter i ditt nya hemlarm och därmed få en lägre kostnad än om du köper ett helt nytt hemlarm.

Erbjudandet gäller dig som har vårt Visonic-larm och inte längre har bindningstid. Erbjudandet gäller inte äldre larmsystem. Om du har bindningstid kvarläs vidare längre ner på denna sida för villkoren som gäller för dig. 

I uppgraderingserbjudandet ingår: 

1 Centralenhet 1 Manöverpanel 1 Nexa Smartplug

1 Vattendetektor Installation

Om du väljer att binda dig och fortsätta vara kund hos oss i minst 36 månader till betalar du 399 kr för uppgraderingspaketet.

Klicka här  för att räkna ut vad uppgraderingen skulle kosta för dig och få pris direkt på både uppgradering och smarta produkter!

OBS! Bostaden måste ha internet och tillgång till router.  Om detta saknas kan du tyvärr i nuläget inte uppgradera till Kloka Hemmet.

* Uppgraderingserbjudande till dig med bindningstid kvar

Självklart kan du uppgradera till Kloka Hemmet även om du har bindningstid kvar på ditt Visonic-larm. Väljer du en ny bindningsperiod så adderas den till tidigare bindningstid. Väljer du ett “obundet” abonnemang så är det bundet så länge som din tidigare bindningstid.

Till exempel:

Anders har 26 månader kvar på sitt nuvarande abonnemang. Han uppgraderar till Kloka Hemmet Obundet. Den nya månadskostnad blir 349 kr/mån och bindningstiden är 26 månader. Efter 26 månader är bindningstiden över. Månadskostnaden fortlöper á 349 kr och uppsägningstiden är 3 månader.

Berit har 10 månader kvar på sitt abonnemang.  Hon uppgraderar till Kloka Hemmet Bundet. Bindningstiden är (36+10 =) 46 månader.  Vid uppgradering blir månadskostnaden 499 kr/mån i 36 månader.  Därefter blir månadskostnaden 349 kr/månaden och abonnemanget är bundet i ytterligare 10 månader.  Efter 46 månader är bindningstiden över. Månadskostnaden fortlöper á 349 kr och uppsägningstiden är 3 månader.

Känner du dig osäker? Hör av dig till oss så kan vi tillsammans gå igenom priset för dig att uppgradera!

Uppgraderingserbjudande