Bygg ut ditt larm med kloka, trygga och smarta tillbehör

Bygg ut ditt hemlarm med kloka, trygga och smarta produkter och tillbehör

Smarta Hem-produkter

Med smarta produkter får du en större möjlighet att styra inte bara ditt larm utan hela ditt hem. Med smarta pluggar kan du låta belysningen slås på automatiskt vid solnedgång, eller slå på kaffebryggaren samtidigt som väckarklockan på morgonen. Med ett digitalt lås behöver du aldrig oroa dig över varken om du mindes att låsa eller att nyckeln är borttappad. Du styr över koderna som låser upp till ditt hem, men engångskoder, datumbundna koder och personkoder. Därtill kan du övervaka ditt hem när du vill och i HD-kvalité med en HD-kamera.

Köper du din smarta produkt direkt från oss så skickas den direkt till dig och du installerar du den enkelt och smidigt själv. Hör av dig till vår support om du behöver hjälp.

Men listan på smarta produkter tar inte slut där. Vårt hemlarm är kompatibelt med både Google Home och Amazon Echo så att du kan röststyra ditt hem och ditt Kloka Hem. Det är även kompatibelt med produkter som Linears digitala garageportsöppnare, Fibaros styrning för markiser och persienner, sirener mm.

Nedan ser du ett urval av smarta produkter som du kan köpa från oss. Hela vårt utbud hittar du under vår webshop.
Listan på alla kompatibla produkter finns här.

Larmprodukter

Du kan alltid komplettera ditt larm vid behov. Men notera att för att ditt larmsystem ska vara optimerat och korrekt behöver de allra flesta larmprodukter monteras och installeras av godkänd installatör och en installationskostnad á 900 kr tillkommer.

Hör av dig till oss om du vill bygga ut ditt larm, så hjälper vår kundservice dig!

Vissa produkter kräver dock inte installation av behörig tekniker, och de produkterna kan du köpa direkt från vår webshop.