Larmräknaren

Larmräknaren – Pris direkt på ditt nya hemlarm

Vi finns i stora delar av Sverige, men inte riktigt i hela. Om du bor inom någon av de markerade områdena på kartan till höger, så kan du vara vår nästa kund.

(Det är självklart jättebra om du har din försäkring hos Länsförsäkringar, men det är inte ett krav.  Vi välkomnar kunder oavsett försäkringsbolag. )

I Larmguiden får du på några korta frågor om ditt hem och utifrån dessa får du prisförslag. Larmguiden är bra att använda om du inte är kunnig inom hemlarm.

Du kan även välja att skräddarsy ditt larm. Då kan du själv räkna på exakt antal enheter i ditt larm.

Oavsett hur du väljer att räkna ut ditt pris så kan du välja om du vill ha ett bundet eller obundet abonnemang hos oss. Anpassning på plats i ditt hem och supersmidig installation ingår alltid!

Vi vill vara helt öppna med våra priser. Hos oss betalar du för den faktiska produkten – som självklart du sedan äger – och en fast avgift i abonnemangskostnad. (Det enda undantaget är om du väljer att ansluta en HD-kamera, då tillkommer en liten kostnad per månad som är för molntjänsten som då tillkopplas ditt abonnemang).

Du kan självklart komplettera ditt larmpaket, antingen direkt när installatören är på plats hemma hos dig (då betalar du enbart för produkten) eller i efterhand (då tillkommer en installationskostnad).