Kloka Hemmet – ditt nya hemlarm

Kloka Hemmet – Ditt nya hemlarm

Att skaffa ett tryggt, smart och smidigt hemlarm ska vara enkelt. Därför har vi skapat fyra olika paket av hemlarm, som du sedan enkelt kan justera just för ditt hem. Vi kallar vårt erbjudande Kloka Hemmet, ett hemlarm anpassat efter varje hem.

Rabatten på 3000 kr är redan avdragen i priserna nedan.

FörmånskundHemlarm från
Uppgradering befintlig kund1999 kr
Guldkund *999 kr
Dalarnas Försäkringsbolag**1874 kr
Trygga Hemmet
(internet saknas)
2499 kr
Inte förmånskund? Ditt pris börjar på:2499 kr

* Guldkund hos Länsförsäkringar Älvsborg, Göteborg / Bohus, Halland.

** Kund hos Dalarnas Försäkringsbolag med 25% förmån

Kloka Hemmet paket

Larmräknaren

Svara på några enkla frågor och få en tydlig överblick över vad ett larm hos oss innebär. Genomgång och anpassning för ditt hem och installation ingår självklart!

Våra paket

Att välja hemlarm kan vara svårt. Om du känner dig osäker, börja gärna att läsa våra 10 tips inför köp av hemlarm. För att underlätta har vi tagit fram fyra stycken färdiga paket av hemlarm. Tänk på att ett optimalt larm är anpassat efter din bostad, vilket våra installatörer alltid gör.  En enplansvilla med öppen planlösning kan behöva färre enheter än en avsevärt mindre bostad med många små rum. Därför kan det vara skönt att veta att våra installatörer har alltid ditt bästa skydd i fokus och hjälper dig att utforma ditt hemlarm perfekt utifrån ditt behov – helt utan extra kostnad.

Se paketet som en start, som du sedan kan anpassa med fler eller färre detektorer – och du betalar självklart ingenting extra för anpassningen.

Du kan klicka på paketen för att läsa mer.

Uppgraderingserbjudande

Om du är befintlig kund hos oss kan du uppgradera ditt larm till Kloka Hemmet.  Du kan använda dina gamla larmenheter i ditt nya hemlarm och därmed få en lägre kostnad än om du köper ett helt nytt hemlarm.

Startpriset är 1999 kr och månadskostnaden efter uppgraderingen är 389 kr. 

Uppgraderingserbjudande
Länsförsäkringar

Hemlarm för dig som saknar internet

Om du saknar internet erbjuder vi Trygga Hemmet. Trygga hemmet erbjuder full larmfunktionalitet, flera av larmkomponenterna är till och med desamma som för Kloka Hemmet, men utan Kloka Hemmets smarta funktioner. Du får ett tryggt, säkert och enkelt larm som skyddar dig mot inbrott, brand och vattenskador.

Här finns vi!

Vi finns i stora delar av Sverige, men inte riktigt hela. För att du ska kunna ha larm hos oss behöver du bo inom någon av de markerade områdena. Bor du utanför så kan du tyvärr inte ha larm hos oss.

Ser du ingen karta? Då surfar du kanske på en enklare eller äldre webläsare. Vi finns i följande län i Sverige:
Blekinge län
Dalarnas län
Hallands län
Jämtlands län
Jönköpings län
Kalmar län
Skåne län
Västra Götalands län

Batterier

Alla larmprodukter förutom centralenheten och touchpanelen (tillval) drivs på batterier. Batteritiden är ca 1-2 år (beroende på hur aktivt enheten används). Du meddelas när det är dags att byta batteri.

En del batterier hittar du i vanliga butiker, andra är lite mer ovanliga. De mer ovanliga sorterna kan du köpa direkt av oss i vår webbshop.

I ditt abonnemang ingår fri support, dygnet runt. Det betyder att vi är aldrig mer än ett samtal bort. Men vill du ha lite hjälp på traven så har vi tagit fram uppskattade instruktionsfilmer i hur man byter batteri i de vanligaste produkterna.

Detta ingår alltid:

  • Centralenhet (larmets hjärta och hjärna)
  • Manöverpanel (för att styra larmet, t.ex larma av och på)
  • Magnetkontakt, fler kan läggas till vid behov
  • Rökdetektor (brandvarnare), vi rekommenderar en per våningsplan
  • Vattendetektor, placeras förslagsvis under kökets diskbänk
  • Rörelsedetektor, vi rekommenderar detektor med kamera. Antalet du behöver beräknas enklast tillsammans med vår kundtjänst, då planlösning påverkar hur många detektorer du rekommenderas
  • Nyckelhantering, för din trygghets skull.

Månadsavgift & Bindningstid

Din månadsavgift baseras på hur stort ditt larm är. För vårt minsta paket är månadsavgiften 349 kr och för varje enhet utöver det tillkommer 20 kr/mån.  Ditt månadsbelopp blir aldrig högre än 479 kr/mån, oavsett hur många enheter du har i ditt hemlarm. Om du i efterhand vill komplettera med fler produkter så gäller samma sak, 20 kr per enhet, med ett maxtak på 479 kr/mån.
Bindningstiden är 48 månader.

Uppsägningstid

Alla abonnemang har 3 månaders uppsägningstid. Notera att du även kan ha bindningstid på ditt abonnemang.