Kloka Hemmet – ditt nya hemlarm

Kloka Hemmet – Ditt nya hemlarm

Hos oss finns inga olika paket som du ska försöka välja mellan.  Istället kallar vi vårt erbjudande Kloka Hemmet, och det är ett hemlarm vi anpassar efter varje hem.

FörmånskundHemlarm från
Uppgradering befintlig kund399 kr
Guldkund *606 kr
Dalarnas **1579 kr
Trygga Hemmet
(internet saknas)
1995 kr
Inte förmånskund? Ditt pris börjar på:2106 kr

* Guldkund hos Länsförsäkringar Älvsborg, Göteborg / Bohus, Halland.

** Kund hos Länsförsäkringar Dalarnas med 25% förmån

Kloka Hemmet paket

Larmräknaren

Genom att svara på några frågor om ditt hem får du direkt reda på vad ditt nya hemlarm kostar. Du kan i även välja om du vill ha ett bundet eller obundet abonnemang till oss. Genomgång och anpassning för ditt hem och installation ingår självklart!

Länsförsäkringar

Hemlarm för dig som saknar internet

Om du saknar internet erbjuder vi Trygga Hemmet. Trygga hemmet erbjuder full larmfunktionalitet, flera av larmkomponenterna är till och med desamma som för Kloka Hemmet, men utan Kloka Hemmets smarta funktioner. Du får ett tryggt, säkert och enkelt larm som skyddar dig mot inbrott, brand och vattenskador.

Batterier

Alla larmprodukter förutom centralenheten och touchpanelen (tillval) drivs på batterier. Batteritiden är ca 1-2 år (beroende på hur aktivt enheten används). Du meddelas när det är dags att byta batteri.

En del batterier hittar du i vanliga butiker, andra är lite mer ovanliga. De mer ovanliga sorterna kan du köpa direkt av oss i vår webbshop.

I ditt abonnemang ingår fri support, dygnet runt. Det betyder att vi är aldrig mer än ett samtal bort. Men vill du ha lite hjälp på traven så har vi tagit fram uppskattade instruktionsfilmer i hur man byter batteri i de vanligaste produkterna.

Detta ingår alltid:

  • Centralenhet (larmets hjärta och hjärna)
  • Manöverpanel (för att styra larmet, t.ex larma av och på)
  • 1 st Magnetkontakt, fler kan läggas till vid behov
  • Rökdetektor (brandvarnare), vi rekommenderar en per våningsplan
  • 1 st Vattendetektor, placeras förslagsvis under kökets diskbänk
  • Rörelsedetektor, vi rekommenderar detektor med kamera. Antalet du behöver beräknas enklast tillsammans med vår kundtjänst, då planlösning påverkar hur många detektorer du rekommenderas
  • 1st Smartplug, ett smakprov på framtidens smarta enhet. Vill du veta mer om de smarta produkter du kan ansluta till larmet, hör av dig till oss!

Bindningstid

Vi erbjuder möjlighet för dig som kund att välja mellan bundet och obundet abonnemang. Oavsett vilket abonnemang du väljer så är månadsavgiften alltid densamma – oavsett hur många larmenheter du har i ditt hemlarm.

Läs mer om de olika abonnemangen nedan.

Uppsägningstid

Alla abonnemang har 3 månaders uppsägningstid. Notera att du även kan ha bindningstid på ditt abonnemang.