Kloka Hemmet – ditt nya hemlarm

Kloka Hemmet – Ditt nya hemlarm

Hos oss finns inga olika paket som du ska försöka välja mellan.  Istället kallar vi vårt erbjudande Kloka Hemmet, och det är ett hemlarm vi anpassar efter varje hem.  Innehållet för just dig kan du beräkna direkt här på hemsidan. Klicka in på vårt planeringsverktyg “Larmräknaren” och svara på frågorna om ditt hem så får du sedan ditt anpassade hemlarm och pris direkt.

Om du vill kan du även ringa in till oss och tala med en av våra kunniga medarbetare. Tillsammans går ni då igenom förutsättningarna för ditt hem och du får en prisuppskattning.

Hos oss är det du som äger dina larmprodukter. Det betyder att startkostnaden är kanske lite högre än en del av våra konkurrenters, men månadskostnaden ligger stabilt på en lägre nivå.  Många uppskattar även tryggheten i att veta att produkterna som sitter i deras hem är deras egna.

Kloka Hemmet paket

Larmräknaren

Genom att svara på några frågor om ditt hem får du direkt reda på vad ditt nya hemlarm kostar. Du kan i även välja om du vill ha ett bundet eller obundet abonnemang till oss. Genomgång och anpassning för ditt hem och installation ingår självklart!

Länsförsäkringar

Hemlarm för dig som saknar internet

Om du saknar internet erbjuder vi Trygga Hemmet. Trygga hemmet erbjuder full larmfunktionalitet, flera av larmkomponenterna är till och med desamma som för Kloka Hemmet, men utan Kloka Hemmets smarta funktioner. Du får ett tryggt, säkert och enkelt larm som skyddar dig mot inbrott, brand och vattenskador.

Batterier

Alla larmprodukter förutom centralenheten och touchpanelen (tillval) drivs på batterier. Batteritiden är ca 1-2 år (beroende på hur aktivt enheten används). Du meddelas när det är dags att byta batteri.

En del batterier hittar du i vanliga butiker, andra är lite mer ovanliga. De mer ovanliga sorterna kan du köpa direkt av oss i vår webbshop.

Bindningstid

Vi erbjuder två lösningar för våra larmsystem. Antingen kan du välja att ha ett obundet abonnemang hos oss. Månadskostnaden är då 349 kr/mån.

Du kan även välja ett bundet abonnemang hos oss. Då får du dina larmprodukter till kraftigt reducerat pris, men en något högre månadskostnad. Bindningstiden är då 36 månader och månadsavgiften är 499 kr. Efter 36 månader är abonnemanget obundet och månadsavgiften 349 kr.

Uppsägningstid

Alla abonnemang har 3 månaders uppsägningstid. Notera att du även kan ha bindningstid på ditt abonnemang.